HMF Engineering Forums  

Go Back   HMF Engineering Forums > Utility Quads > Brute Force 750 EFI
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-02-2009, 04:41 PM
Limebrute Limebrute is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Default Not responding...

I have a 08 750i Brute and cant get my optimizer to accept any changes. I can change modes and all of them seem to be on stuck on 8. It was set up properly on the recomended settings and Im running really rich now. Any way to get it back to the previous settings? Thanks for any help.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-03-2009, 05:54 PM
Heather/HMF's Avatar
Heather/HMF Heather/HMF is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Location: North Royalton, Ohio
Posts: 13
Default

To get back to the previous settings, you will need to put the Optimizer back on 2.5/3.5/4 Those are the factory settings.
If your Optimizer is at all 8's you are running extremely rich. Visit this video for help on how to adjust, and if you have any other questions let us know.

http://www.hmfracing.com/tech-resour...roller-support
__________________
heather@hmfengineering.com
1-866-HMF-PIPE

2008 YFZ450 SE
Reply With Quote
  #3  
Old 08-03-2009, 07:46 PM
Limebrute Limebrute is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Default

I know how to change them,im saying it will not change when i hit the + or -. It does nothing when I try to change settings. Any ideas now?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2009, 09:02 AM
Mike/HMF's Avatar
Mike/HMF Mike/HMF is offline
Tech Nerd Super Tuner
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cleveland
Posts: 531
Default

If you have the black ground wire at the negative battery post currently, try moving it to a good chassis ground. If this doesn't help you'll need to send it back into us with a copy of the purchase receipt. The optimizer has a one year warranty so if its defective it may fall under warranty.
__________________
(866) HMF-PIPE
mike@hmfracing.com
05 TRX450R
Team HMFRacing.com
Keep it between the trees!
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2009, 09:28 AM
Limebrute Limebrute is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Default

I moved the wire,nothing. Im the second owner of this bike so I dont have any receipts from where the pipe and prog were bought. Thanks anyway.

Last edited by Limebrute : 08-04-2009 at 09:58 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.